TopMadras bedst i test 2021

Denne hjemmeside indeholder reklame links.

Skal du have ny topmadras?

Skal du have en ny topmadras, så er du sikkert blevet forvirret af hvor mange forskellige topmadrasser der findes på markedet.

Det anbefales altid at ligge en topmadras oven på en springmadras, da den giver øget komfort, og så er de fleste topmadrasser vaskbar, så du kan opretholde et godt sovemiljø.

Synes du din seng er ved at være dårlig, så vil du kunne give den nyt liv med en god topmadras, og du kan dermed spare rigtig mange penge ved blot at udskifte topmadrassen.

En topmadras beskytter din seng og forlænger sengens levetid, så der går flere år før du skal investere i en ny seng.

Når du skal vælge topmadras, så skal du også finde ud af, hvilken type topmadras der passer til dine ønsker og behov.

Du kan få en topmadras der er lavet i latex, polyetherskum, koldskum og memoryskum, hvilken topmadras du skal vælge kommer helt an på dine ønsker og behov til en topmadras.

En topmadras til en elevatationseng kaldes split topmadras, og kan fås som et H-split topmadras og et U-split topmadras.

Topmadras i memoryskum

En topmadras i momoryskum har den geniale egenskab, at den former sig efter din krop, og giver dermed ekstra god støtte, og sørger for at din kropsvægt bliver fordelt ligeligt over hele madrassen.

En topmadras der er lavet i memoryskum er god til alle, men den er specielt god til folk der har dårlig ryg eller smerter i lede, da den giver optimal støtte.

Når du rejser dig efter en god nattesøvn, så vil du opleve at topmadrassen i memoryskum genfinder sin oprindelige form, og den vil altså forme sig specielt til din krop igen når du ligger dig i din seng igen.

Det eneste negative ved en topmadras i memoryskum er, at den kan blive varm, hvis du er typen der sveder meget om natten, da den ikke ventilere særlig godt.

Topmadras i latex

En topmadras i latex er kan fås i både naturlig latex og syntetisk latex.

En topmadras i naturlig latex er meget allergivenlig, og kan være rigtig god til folk der har problemer med allergi.

En topmadras i latex har en god luftcirkulation og er god til at ventilere varmen væk fra topmadrassen, hvilket bidrager med en konstant behagelig temperatur.

Nogle folk har problemer med at få det for varmt, da de måske har valgt en topmadras der ikke ventilere nok i forhold til deres behov f.eks. en topmadras i memoryskum.

Generelt er en topmadras i naturlig latex dyrere end de andre typer topmadrasser, da det er et 100% naturprodukt og er fremstillet af væske fra gummitræet Hevea Brasiliensis.

Men til gengæld får du også en topmadras der er allergivenlig og har en meget høj holdbarhed.

Bedste topmadrasmærker på markedet

Nordic Dream
sengetid
bedre nætter